FAQ

Her er det meningen vi vil prøve at svare på de oftest stillede spørgsmål. Se yderligere i “vejledning for huset” for gennemgang af funktionerne “fra i kommer til i går”.

 

Sp: – Må man ryge i forsamlingshuset
Sv: Nej, som følge af husets størrelse er det lovmæssigt ikke tilladt at ryge indendørs i forsamlingshuset, derudover har Skanderborg kommune en aktiv ikke ryger politik, som vi læner os op ad.

Sp: Hvornår kan vi få nøglen?
Sv: Hvis huset ikke er udlejet, vil i typisk kunne hente nøglen dagen før leje. Hvis i vil være helt sikre, er der mulighed for at reservere tilstødende døgn til favorabel pris. – se priser.


Sp: Hvad skal vi gøre rent?
Sv: Køkkenet skal være rengjort, incl tømning/rengøring af opvasker, vask af gulv og tømning af affald.
I resten af huset skal i feje gulvene, tørre borde af og stille på plads, stable stolene og tømme affaldsposer på toiletterne. Udendørs skal æresport eller anden dekoration fjernes efter festen. – På udearealer må der ikke henlægge affald, ej heller cigaretskodder osv.
Sig det evt til dem der kunne tænkes at sætte noget op.

Vi tager vask af viskestykker og lign. Se i øvrigt “vejledning for huset”

Sp: Hvor længe har vi huset?
Sv: Det svinger lidt, normalt siger vi at i kan aflevere dagen efter når i er færdige. Men er huset lejet ud kort efter, er det af hensyn til rengøring og næste lejer nogle gange nødvendigt at i er færdige når i forlader huset. – Det snakker vi om løbende op til jeres leje, yderligere har vi mulighed for til en billigere pris at sætte en ekstra dag ind i jeres leje.